fredag 24 april 2009

THE SWEDISH BONE

NICKENUKE

HÄR HAR VI RITNINGEN TILL THE SWEDISH BONE SOM KOMMER BYGGAS INOM KORT
PÅ RITNINGEN SER VI EN BRÖÖÖLANDE KALLE POOL B PÅ BESÖK

8 kommentarer:

  1. Det är GÖTTTTTTT med betongbröööööl och Kalle Pool B på besök i Orminge. Pär Mäg får stanna hemma städa. King of Rock Pata kan komma och tisdagtorsdagtubbe2beers joinar också.

    SvaraRadera
  2. Pär Mäg är hemma och sköter om Tennisvägen 16 C med kombon 5109 eller vad portkoden nu råkar vara. Jag är i alla fall i Orminge med Kalle Pool B och Gnarly Nix. Och Ponuts fikar med Persbrand (som bor granne och kan därför inte joina). Tripple2Beers är med på allt som vanligt. Nisse Najs träffar sin engelska donna och kan inte komma. Rige har inte hörts av på länge.(Familjefar dock, godkänd frånvaro).
    Resten av Malmöcrew (utom Pool B) har inte tid just denna Ormingehelgen. Detta är scenariot man kan förvänta sig. Chuckie hjälper Pär med fruntimmersgörat och städar. Dave och Frida planerar. Mika är på Adidastour. Skalman tvivlar på böjarna och Jaymag har fullt uppmed Will och Benen. Jag kommer dock.

    SvaraRadera
  3. GÖÖÖTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. lets give this dog a bone.

    SvaraRadera
  5. Sound great DOC: Men kommer Kami vara där?

    SvaraRadera
  6. Kami kommer kanske om man med lite finstämda lockrop pockar på hans uppmärksamhet om denna helgen med typ: Kami, Kami,Kami,Kami,Kami,Kami,Kami Kami come on.....Då, kanske kan han komma.

    SvaraRadera
  7. Jag hoppas verkligen det. Hade varit så kul att få sesha lite med kami.

    SvaraRadera